jueves, 14 de julio de 2011

Santiago 12 de julio

A pesar de querer levantarnos tarde todavía tenemos el horario peregrino demasiado integrado y a excepción de mi hermana tod@s estamos despiertos antes de las 8.
Me dicen que ha llovido.. cachis! Toda la ropa tendida mojada. Hay unos tendederos interiores asi que alli la cuelgo.
Las martas han comprado pan, yo saco una bolsita de te de mi recamara y me lo tomo a




















2 comentarios:

  1. Hola, Cristina!
    He llegit sencer, en vàries tongades, el teu diari del Camino de fa gairebé 12 anys.
    Potser se't fa estrany que escrigui aquest comentari, però mira, m'ha vingut de gust, encara que no ens coneixem de res. Pel que expliques i com ho fas, diguem-ne que m'has caigut bé, almenys "literàriament".
    La qüestió és que m'agrada molt llegir experiències i relats de pelegrins que han fet un Camino diguem-ne de llarg recorregut, per qualsevol de les variants existents, com va ser el teu cas al 2011, ja que per part meva encara no ho he pogut fer mai. Aix, sí, ho tinc molt pendent! He fet alguns trams (el Català per San Juan de la Peña de Terrassa fins a Jaca; l'Aragonés de Somport a Puente la Reina, i un petit tram del Primitivo de Lugo a Melide i allà enllaçar amb el Francés fins a Santiago), gairebé sempre amb tongades de màxim una setmana i acompanyat d'amics o, en un dels casos, els meus pares i el meu fill.
    Amb la lectura d'aquestes experiències i emocions viscudes com la teva, és com si em submergís en la bombolla creada amb el vostre pelegrinatge tot imaginant que tot això em passa a mi, ja que tinc com un anhel molt viu poder fer algun dia el Camino sol i tot sencer d'una tirada des de casa a Santiago.
    Deus tenir encara ara uns records molt bonics d'aquells dies caminant, d'anades i vingudes de companys de camí trobats i retrobats un cop allà i gaudint de moments de confortament amb companyia i, també, de solitud buscats.
    Per cert, n'has fet algun altre de Camino? Et vas quedar "intoxicada" per sempre del seu verí? (-;
    Vinga, que vagi molt bé.
    Salut!

    ResponderEliminar
  2. Hola!
    Torno a ser jo.
    Res, que ara repassant el text he vist que m'he deixat d'afegir el tram del Francés que vaig fer a l'octubre de l'any passat entre Saint Jean Pied de Port i Logroño.
    Un bon tram, però interromput, com sempre...
    Salut!

    ResponderEliminar